سلام🌻
اول از همه خیلی خیلی تشکر میکنم از مدیر سایت به خاطر اهمیت به کاربرا و مهربونیشون☺🌹
پیشنهادی که دارم اینه که:
۱.توی تاپیک ها امکان درج عکس باشه (مثلا تاپبک معرفی کتاب برای اینکه بتونیم کتاب ها رو معرفی کنیم باید عکسش رو برای کاربرا قرار بدیم)
۲. ایموجی هایی که توی کامنت میذاریم ولی بخ صورت ? ظاهر میشن اگه ممکنه درست بشن.
خیلی ممنون😍🌻🌻
سلام🌻
اول از همه خیلی خیلی تشکر میکنم از مدیر سایت به ...سلام🌻
اول از همه خیلی خیلی تشکر میکنم از مدیر سایت به خاطر اهمیت به کاربرا و مهربونیشون☺🌹
پیشنهادی که دارم اینه که:
۱.توی تاپیک ها امکان درج عکس باشه (مثلا تاپبک معرفی کتاب برای اینکه بتونیم کتاب ها رو معرفی کنیم باید عکسش رو برای کاربرا قرار بدیم)
۲. ایموجی هایی که توی کامنت میذاریم ولی بخ صورت ? ظاهر میشن اگه ممکنه درست بشن.
خیلی ممنون😍🌻🌻
سلام دوست عزیز، قرار دادن عکس در تاپیک حتما در آپدیت بعدی لحاظ میشه و ایموجی هم بررسی میشه حتماً. ممنون از توجهتون.
سلام به مدیر عزیز سایت🌹دکمه اینتر(Enter) هم توی کامپیوتر و هم گوشی، سطر ها رو از هم جدا نمیکنه(توی تالار برای تاپیک ها و نظرات فقط) و باعث میشه مطالب با هم قاطی بشن. اگه ممکنه مشکل رو رفع کنین که بتونم توی تالار کتاب فعالیتم رو شروع کنم🌹 ممنونم☺
سلام به مدیر عزیز سایت🌹دکمه اینتر(Enter) هم توی کامپیوتر و ...سلام به مدیر عزیز سایت🌹دکمه اینتر(Enter) هم توی کامپیوتر و هم گوشی، سطر ها رو از هم جدا نمیکنه(توی تالار برای تاپیک ها و نظرات فقط) و باعث میشه مطالب با هم قاطی بشن. اگه ممکنه مشکل رو رفع کنین که بتونم توی تالار کتاب فعالیتم رو شروع کنم🌹 ممنونم☺
حذف و ویرایش پیام ها و نظرها رو هم لطفا به امکانات اضافه ...حذف و ویرایش پیام ها و نظرها رو هم لطفا به امکانات اضافه کنید ممنون
در قسمت پروفایل بخش "نظرات من" امکان حذف نظر وجود داره برای پیام ها هم در قسمت "لیست پیام ها" امکان حذف قرار داده شده. در حال حاضر امکان ویرایش پیام و نظر نیست. در آپدیت های بعدی در نظر گرفته میشه. ممنون از شما 🌹
در قسمت پروفایل بخش "نظرات من" امکان حذف نظر وجود داره برای ...در قسمت پروفایل بخش "نظرات من" امکان حذف نظر وجود داره برای پیام ها هم در قسمت "لیست پیام ها" امکان حذف قرار داده شده. در حال حاضر امکان ویرایش پیام و نظر نیست. در آپدیت های بعدی در نظر گرفته میشه. ممنون از شما 🌹
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.
ایجاد تاپیک جدید
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.