آقا این کندی لد سایت رو درستش کنید من نیم ساعت وایمیسم هر ...آقا این کندی لد سایت رو درستش کنید من نیم ساعت وایمیسم هر صفحه لود شه ربطی هم به انترنت نداره ها من از مخابرات تا ایرانسل رو تست کردم هنوز که هنوز کند کار می کنه
بعدشم میشه یک سری داستان بدون کپی رایت با ذکر نام نویسنده اثر رو قرار بدیم به عنوان ناشر؟تا اینجوری داستان های بی کپی رایت اونا در سایت شما قابل خوندن باشه؟ تا کاربرهای زیادی رو جذب کنیم؟
سلام دوست عزیز. لطفاً فقط داستان هایی رو قرار بدین که نویسنده داستان خودتون هستید. در مورد کندی سایت بررسی میشه ممنون از پیامتون.
سلام
آیا سایت شما تنها برای نوجوانان است و آموزش دادن به ...سلام
آیا سایت شما تنها برای نوجوانان است و آموزش دادن به آنها است یا برای اشتراک داستان و شنیدن نظرات نویسندگان دیگر از هر سنی؟
سلام
آیا سایت شما تنها برای نوجوانان است و آموزش دادن به آنها است یا برای اشتراک داستان و شنیدن نظرات نویسندگان دیگر از هر سنی؟
سلام
سلام یه سوال گفتین فقط داستان هایی رو که خودمون نویسند هستیم رو اپلود کنیم
عیب نداره اگه داستانی کخ منتشر میکنیم یه داستان خارجی باشه ؟
خوندن رمان انلاین وب ناول یکی از سرگرمی های منه ولی دوست دارم با ترجمه اثار غربی و شرقی بقیه رو هم در لذت خواندن شریک کنم
نظر شما چیه؟
سلام یه سوال گفتین فقط داستان هایی رو که خودمون نویسند هستیم ...سلام یه سوال گفتین فقط داستان هایی رو که خودمون نویسند هستیم رو اپلود کنیم
عیب نداره اگه داستانی کخ منتشر میکنیم یه داستان خارجی باشه ؟
خوندن رمان انلاین وب ناول یکی از سرگرمی های منه ولی دوست دارم با ترجمه اثار غربی و شرقی بقیه رو هم در لذت خواندن شریک کنم
نظر شما چیه؟
راستی اگه میشه لیست ژانر ها رو هم بروزرسانی کنید
سلام دوست عزیز. سایت برای قرار دادن داستان هایی هست که نویسنده داستان خودتون هستید.
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.
ایجاد تاپیک جدید
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.