معرفی فیلم جذاب دیدنی
100 بازدید | 3 پستفیلمی که به شما یاد میدهد که دنیا را فقط از یک زاویه نبینین... برید بالای میز و یک با راز بالای میز ببینید...
گروهی از دانشآموزان شامل نیل، استیون، جرارد، تاد و چارلی در کالج ولتن مشغول به تحصیل هستند. نیل و تاد تحت نظارت شدید خانوادهشان هستند که اصرار دارند پسرانشان شغلی مطابق نظر آنها داشته باشند اما پسران مخالف هستند. در شروع سال تحصیلی جدید فردی به نام جان کیتینگ جایگزین دبیر ادبیات انگلیسی میشود. نحوه تدریس کیتینگ با آنچه دانشآموزان پیشتر به آن خو گرفته بودند، تفاوت دارد. او دیدگاهی تازه و نو نسبت به ادبیات دارد و از دانشآموزان هم میخواهد با نگاهی تازه به اطراف بنگرند.
چرا باید این فیلم را ببینم؟❓❓
این فیلم جز دسته فیلمهای الهام بخش است. این فیلم میتواند نوعی حس استقلال در کنار اعتماد به نفس به شما هدیه کند. اعتماد به نفس بحث اصلی این فیلم است. اینکه بدون فکر کردن به مسائل ثانویه به خودمان اعتماد کنیم و کاری که خودمان فکر میکنیم درست است را انجام بدهیم و بابت آن متاسف نباشیم.
هدف، با ارزشترین عنصر در بین همه عناصر هستی است؛ هدف به زندگی جهت میدهد و به جسم فانی روحی آزاد و سرشار از امید میبخشد. اما مثل همیشه، هر چیز ارزشمندی، یک دشمن یا نقطه ضعف دارد که مانع شکوفا شدنش میشود. بزرگترین دشمن هدف، ترس است. فیلم انجمن شاعران مرده، از همین ترس سخن میگوید، ترسی که در هر لحظه از زندگی در کمین ما نشسته و مانع رسیدن ما به خواسته قلبی ما است.
دیالوگ های فیلم:🎥
1- هنگام کتاب خواندن فقط به نظر نویسنده توجه نکنید آنچه را که فکر می کنید نیز در نظر بگیرید.
2- من همیشه فکر می کردم که آموزش، یادگیری این است که برای خودت فکر کنی.
3- پسر ها شما باید سعی کنید صدای خود را پیدا کنید. چون هرچه بیشتر منتظر بمانید، احتمال پیدا کردن آن کمتر است.
4- کیتینگ : نژاد انسان پر از شور است!
ممنون
منتظر نظراتتون هستم...
نظرتون چیه؟🙃