یک سوال مهم دارم نیازمند به ایده از طف شما هستم و مغزم سر داستان های دیگم توقف کرده و الان ایده ای ندارم ... اگر کسی به کشور مشهور به مافیاهای خطرناگ قاچاقی رفته باشه و تو بازداشگاه پلیس به خاطر یک سوعه تفاهم گیر افتاده باشه و مدارک مهمی هم داشته باشه ... چیکار باید بکنه ... هیچی به ذهنم نمیاد من نویسنده نابَلَد مخم دیگه کار نمی کنه ... کمکم کنید .. کــمـک !
سلام دوست عزیز. وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات کمی دارید اول در موردش حسابی توی اینترنت جستجو کنید. کتاب های داستانی یا غیرداستانی در این زمینه پیدا کنید و مطالعه کنید. از چت جی پی تی هم می تونید استفاده کنید.
سلام دوست عزیز. وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات کمی دارید اول ...سلام دوست عزیز. وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات کمی دارید اول در موردش حسابی توی اینترنت جستجو کنید. کتاب های داستانی یا غیرداستانی در این زمینه پیدا کنید و مطالعه کنید. از چت جی پی تی هم می تونید استفاده کنید.
ممنون بابت کمکتون مدیر فصل یک. ولی من در مورد موضوعم خیلی چیز ها میدونم اما ایده ای برای اون موقعیتی که شخصیت درش گیر افتاده ندارم و در این مورد کمک خواستم تا بهم ایده بدن. بازم بابت کمک ممنون
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.
ایجاد تاپیک جدید
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.