تبادل نظر در تالارهای گفتگو

برای ایجاد تاپیک باید ابتدا در سایت عضو شوید و وارد حساب کاربری خود شوید.
zahra1385far استارتر تاپیک کاربر تعداد پست ها : 7

کمکم کنید

37 بازدید | 6 پست
یک سوال مهم دارم نیازمند به ایده از طف شما هستم و مغزم سر داستان های دیگم توقف کرده و الان ایده ای ندارم ... اگر کسی به کشور مشهور به مافیاهای خطرناگ قاچاقی رفته باشه و تو بازداشگاه پلیس به خاطر یک سوعه تفاهم گیر افتاده باشه و مدارک مهمی هم داشته باشه ... چیکار باید بکنه ... هیچی به ذهنم نمیاد من نویسنده نابَلَد مخم دیگه کار نمی کنه ... کمکم کنید .. کــمـک !
۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
کمک کمک کمک کمک کمکم کنید !
۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
admin مدیر تعداد پست ها : 28
سلام دوست عزیز. وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات کمی دارید اول در موردش حسابی توی اینترنت جستجو کنید. کتاب های داستانی یا غیرداستانی در این زمینه پیدا کنید و مطالعه کنید. از چت جی پی تی هم می تونید استفاده کنید.
۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷

سلام دوست عزیز. وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات کمی دارید اول ...

ممنون بابت کمکتون مدیر فصل یک. ولی من در مورد موضوعم خیلی چیز ها میدونم اما ایده ای برای اون موقعیتی که شخصیت درش گیر افتاده ندارم و در این مورد کمک خواستم تا بهم ایده بدن. بازم بابت کمک ممنون
۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
انقدر بهم به غیر از مدیر فصل یک کمک نکردین که تصمیم گرفتم ژانر داستان رو به تخیلی تعقیر بدم...
۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۱
mj_mohsen61 کاربر تعداد پست ها : 3
سلام وقتی میگی بخاطر یک سوتفاهم تو زندان افتاده چطور مدرک مهم داره و هنوز داخل زندان هست.نظر من اینه مسیر داستانت را باید طوری بچینی که اون شخصی از دسته مافیا بوده و بعلت دلیلی که براش مشخص میکنی از اونها جدا میشه و اونها براش دام و نقشه میچینند و باعث میشه زندان بیفته حالا میتونه از طریق اون مدارک هم خودش بطریقی نجات بده هم خودش از حوادث مافیای نجات بده.....
ایده های زیادی میتونی بکار بگیری فقط رو قدرت تخیل و مطالعه و جستجو تو حوادثی از این طرق استفاده کن. موفق باشی
۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴

سلام وقتی میگی بخاطر یک سوتفاهم تو زندان افتاده چطور مدرک ...

ممنون بابت کمکت . و اینگه یک جورایی اون شخص غیر قانونی وارد کشوره دیگه ای شده و دلیل داشتن مدارک مهم هم به خاطره اینه که گروه های مافیایی دیگه هنوز نتونستن به مدارک دست پیدا کنن و اون شخص که تو پاسگاه پلیس گیر افتاده تنها کسی هست که مدارک رو برای اولین بار به دست آورده و هنوز کسی از این قضیه خبر نداره ... و حالا من یک جورایی داستان رو تخیلی کردم و کاری از دستم بر نمی یاد تعقیر بدم ...
۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶

برای پاسخ به این تاپیک باید ابتدا در سایت عضو شوید و وارد حساب کاربری خود شوید.

جدیدترین تاپیک ها:

تقویت مهارت های داستان نویسی جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید.