اول سلام دوم اینکه به نظرم این سایت ویراستار و منتقد به اضافه ناظر همراه که در حین رمان نویسی به نویسنده کمک رسانی کند به شدت کمبود دارد... حالا به هرجهت اگه دوستان دوست داشته باشند من تا اونجایی که در توانم و وقتم باشد با نویسنده ها همراه گردم... با تشکر یک دوست
اول سلام دوم اینکه به نظرم این سایت ویراستار و منتقد به اضافه ...اول سلام دوم اینکه به نظرم این سایت ویراستار و منتقد به اضافه ناظر همراه که در حین رمان نویسی به نویسنده کمک رسانی کند به شدت کمبود دارد... حالا به هرجهت اگه دوستان دوست داشته باشند من تا اونجایی که در توانم و وقتم باشد با نویسنده ها همراه گردم... با تشکر یک دوست
والاپشیمون شدم که اومدم اینجا نمیدونم چرا مثل شهرارواح میمونه... در جاهای دیگه که وارد میشیم حتی اگه شده رباتیک مدیر یا کادر مدیریت یا افراد برجسته سایت یه خیر مقدمی خوشامدی چیزی میگن و یه سری راهنمایی میکنند... اما اینجا ظاهرا از این چیزا خبری نیست و همه یواشکی همو میپایند... عجیبه نه... چرا عجیبه... قبول کنید به واقع عجیبه!!! به هرجهت من قصدم کمک بود... و حالا هم دیگه زحمت رو کم میکنم واز اینجا میرم... بدرود ای کسانیکه هرگز ندیدم و حس نکردم و نشناختم... البته من فکر کنم شماها کم رو هستید و خیلی خجالتی به هرجهت خدا نگهدار
0
۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
برای پاسخ به این تاپیک باید ابتدا در سایت عضو شوید و وارد حساب کاربری خود شوید.
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.
ایجاد تاپیک جدید
لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد. همچنین شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات فصل یک میباشید.